Perinnekasvitilaisuudet ennakoivat kevättä

Perinnepihaprojektissa huomaa kevään tulon siitä, että kasvienkeruutilaisuudet pyörähtävät käyntiin. Maaliskuun aikana olemme käyneet kertomassa kasvienkeruun etenemisestä Tampereen puutarhaseuralaisille, Hyötykasviyhdistyksen Pirkanmaan alaosaston väelle, Järvensivun omakotiyhdistykselle, sekä Oriveden Agri-Marketin naistenpäivän tapahtuman osallistujille. Tilaisuuksissa kerromme projektista, juttelemme perinnekasveista ja keräämme ihmisiltä kasvivinkkejä ja yhteystietoja. Hyöty on siis molemminpuolista. Iltoja on vielä vapaana, eli kannattaa ottaa yhteyttä, jos yhdistyksessäsi kaivataan ohjelmaa!

P1050575

Kuva Oriveden tapahtumasta ennen yleisön saapumista.

Share
Kategoria(t): Projektissa tapahtuu Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.